Завършихме монтажа на котелно и складово стопанство на пелети по 3D проект

Завършихме монтажа на котелно и складово стопанство на пелети по 3D проект

10 февруари 2019

Нашите услуги - от проектирането през изпълнението до вашия комфорт. По изготвен 3D проект от нашите спициалисти, беше извършен монтаж на пелетен котел Herz pelletstar 30 T-Control снабден със складово стопанство, което минимизира нуждата от зареждане с пелети. 

Подробно описание
Подробно описание

Буферен съд, намаляващ честотата на тръгване и спиране на котела и двусерпентинен бойлер свързан към котела за осигуряване на битова гореща вода (БГВ) през отоплителния сезон и соларни панели, които гарантират наличието на БГВ през слънчевите дни. Този тип инсталация гарантира минимална човешка намеса за поддържане на оптималната работа на системата. Проектираното, изградено и пуснато в експлоатация от екипа на Парно.Бг котелно работи за уютната атмосфера и равномерно затоплените помещения в двуетажна къща. За постигане на максимален комфорт в жилището, изградихме тръбно подово отопление в цялата сграда. Стайните термостати позволяват регулирането на температурата във всяко помещение по отделно. Отоплението на едно жилище е важна част от него, затова екипът ни беше част от самото начало на изграждането му. Нашата работа започва от консултирането по въпросите свързани с отопление, соларни системи и ВиК до изграждането на ефективно функциониращи инсталации.

 

 


Термопомпите използват безплатна топлина, например от въздуха или от земята за отопление и/или топла вода. Прочетете как лесно можете да намалите разходите си за отопление и да живеете по-комфортно с вълнуващите технологии на Bosch!

прочети още

За перфектен резултат по желание на клиента можем да изготвим 3D проект за най-важните компоненти на вашата система. Правилното разположение на съоръженията в котелното помещение и спазването на отстоянията препоръчани от производителя спомагат за по-лесната експлоатация и подръжка на вашата система. 

прочети още