Електрически котел Bosch Tronic HEAT 3500

  • Марка: Bosch

Bosch създаде електрическия котел Tronic Heat 3500 за вашия дом. Той 

Електрически котел Bosch Tronic HEAT 3500 осигурява комфортно отопление, а, ако желаете, ще загрее и водата. Предлага се в различни варианти с широка гама отоплителни мощности от 4 до 24 kW.

Идеални са за апартаменти, еднофамилни къщи и офиси. 

Bosch Tronic HEAT 3500 e оборудван с помпа и разширителен съд.

1 879,00 лв.
Базова цена: 1 879,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка и начин на плащане
Подробно описание

Корпусът на отоплителния котел е заварен от неръждаема стомана и е с топлинна изолация, която понижава загубата на топлина. Същевременно изолацията служи като шумозащита и осигурява тиха експлоатация. В корпуса на отоплителния котел са монтирани електрическите нагревателни пръти (техният брой зависи от мощността на отоплителния котел).

Температурата на входа на отоплението се показва на дисплея, а с помощта на бутоните се настройват зададените стойности на отоплителния котел. Налягането в отоплителната инсталация се измерва от манометър в долната част на отоплителния котел.

 

 

Доставка и начин на плащане

Доставка 

  • Ние винаги се стремим да доставяме желаните продукти във възможно най-кратък срок. Обикновено поръчки, направени до 12 ч. се обработват и изпращат същия ден и се доставят на следващия работен. Поръчки, направени след 12 ч. се обработват на следващия работен ден. 
  • Сроковете на доставка за по-малките населени места зависят от графика за посещение на експедиторската фирма която ще се ползва при доставката до вашето населено място;
  • Доставката e безплатна ако e изрично упоменато при определения продукт;
  • След направена и обработена поръчка наш служител ще се свърже с Вас, за да се уточни наличностите, начина и времето за доставката , както и начина на плащане;

 

Начин на плащане

  • По банков път на посочената сметка: 

в полза на: Андромеда-7 ЕООД

банка: Централна Кооперативна Банка АД

IBAN: BG28 CECB 9790 10F4 8896 00 

BIC: CECBBGSF

  • На изплащане;
  • В брой в офиса на фирмата;
  • Чрез наложен платеж, като сумата се заплаща в брой при доставката;

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане