Котел Viadrus U26

  • Марка: Viadrus

VIADRUS U26 е чугунен, секционен котел, разработен за изгаряне на твърдо гориво (въглища, битов кокс, дърва). Предназначен е за работа в отоплителни системи на малки  и средни обекти.

 

Безплатна доставка!

1 809,00 лв.
Базова цена: 1 809,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Характеристики
Доставка
Подробно описание

Предимства

  • Продължителна експлоатация на чугунения топлообменник и на всички останали части от гледна точка на качеството на използваните материали;
  • Ефективност при изгарянето на кокс и антрацитни въглища -75-80%, ефективност при изгарянето на дървесина - 75%;
  • Опростено обслужване и поддръжка;
  • Възможност за монтиране на пелетна горелка от серията GP в зависимост от мощността на котела.

 

Конструкция

 

Котелното тяло се състои от чугунени секции, сглобени с помощта на пресовани нипели фиксирани с придържащи шпилки. Секциите оформят горивна камера, пепелник, водно пространство и топлообменна част. Отворите за вход и изход на отоплителната вода са разположени в задната част на котела. В горната част на задната секция се разположени щуцерът за димни газове и фланецът за отоплителната вода. В долната част на задната секция се намира фланецът за връщащата вода. Към предната секция на котела са фиксирани вратичките за полагане на гориво и за почистване на пепелта, а под тях е разположена обръщателната скара. Котелното тяло е изолирано с безвредна минерална вата, която понижава загубите от топлообменна с околната среда. Стоманеният кожух е боядисан с високо качествена боя.

 

Технически данни

 

Характеристики
Гориво
дърва и въглища
Мощност
15kW, 22.5kW, 30kW, 37.5kW, 43.5kW, 50kW, 56kW, 62kW
Доставка

Тук се описват особеностите и условията за доставка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!