За нас
За нас

Ние в Парно.бг сме специализирани в консултации, продажба, доставка и монтаж на всякакви системи за отопление, вентилация, климатизация и ВиК. Нашият екип специалисти ще Ви консултира и помага по време на целия процес от идеятата до завършена работеща инсталация. Освен закупуването на необходимия продукт, ние Ви предлагаме цялостно решение за вашия дом, офис или идустриална сграда.

Квалифициран персонал гарантира професионалното изпълнение на инсталациите за отопление и гореща вода във всички нейни фази. Притежаваме дългогодишен опит и извършваме пълен инженеринг на отоплителни инсталации на всякакъв вид гориво и различни мощности. При нас може да намерите продукти под марката Bosch,GreenEcotherm, Bisolid, MCZ, D’Alessandro и много други. Не спираме да обогатяваме гамата от предлагани продукти и да разширява своята дейнос, защото се стремим да предложим на нашите настоящи и бъдещи клиенти високо качество, добри цени и коректност.

Сайтовете, които създадохме за вас, Parno.bg са собственост на фирма Андромеда-7 EООД, която е оторизиран дистрибутор на "Екотерм Проект" ЕАД, Bosch Термотехника и др.