За нас
За нас

Ние в Парно.бг предлагаме котли, пелетни камини, горелки, радиатори, слънчеви колектори.  Екип от млади, енергични и отлично обучени кадри е винаги на разположение за доброто и своевременно обслужване на клиентите.

Квалифициран персонал гарантира професионалното изпълнение на инсталациите за отопление и гореща вода във всички нейни фази. Специализирани сме в консултации, продажба, доставка и монтаж на всякакви системи за отопление и топла вода като приоритет е отоплението с пелети и ефективното оползотворяване на слънчевата енергия - системите за алтернативна енергия. Притежаваме дългогодишен опит и извършваме пълен инженеринг на отоплителни инсталации на всякакъв вид гориво и различни мощности.  Осигуряваме гаранционен и извън гаранционен сервиз на всички закупени / изпълнени от нас отоплителни системи, включително на соларни панели(слънчеви колектори), бойлери,  котли и камини. При нас може да намерите продукти под марката Bosch, GreenEcotherm, Bisolid, Viadrus, MCZ, D’Alessandro и много други. Не спираме да обогатяваме гамата от предлагани продукти и да разширява своята дейнос, защото  се стремим да предложим на нашите настоящи и бъдещи клиенти високо качество, добри цени и коректност.

Сайтовете, които създадохме за вас, Parno.bg и bmcbg.org са собственост на фирма Андромеда-7 EООД, която е оторизиран дистрибутор на "Екотерм Проект" ЕАД, Bosch Термотехника и др.